FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Letica: Hrvati su poduzetnički nadareni

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Neovisni predsjednički kandidat spotporom HSP-a Slaven Letica posjetio je danas tvornicu panela zatvorničke hale u Jastrebarskom, koju je istaknuo kao primjer uspješnogpoduzetništva.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Neovisni predsjednički kandidat s potporom HSP-a Slaven Letica posjetio je danas tvornicu panela za tvorničke hale u Jastrebarskom, koju je istaknuo kao primjer uspješnog poduzetništva.

Letica je, nakon razgovora s vlasnikom tvornice, nekadašnjim iseljenikom u Švicarsku Vladimirom Pavušinom, govoreći o problemima s kojima se susreću povratnici u Hrvatsku, kazao kako je bitno razlikovati uspješne poduzetnike od tajkuna, ili socijalističkih mastodonata kakav je Željezara Sisak.

"Ova je tvornica dokaz da su Hrvati poduzetnički nadareni, a da je država ona koja stvara prepreke", ocijenio je Letica, najavljujući da će se, postane li predsjednik, zalagati da se te prepreke otklone.

U tvrtku "Pavušin d.o.o." vlasnik je uložio šest milijuna eura. Tvrtka se bavi proizvodnjom ekološki prihvatljivih panela za tvorničke hale, a zapošljava 60 ljudi, mahom razvojačenih hrvatskih branitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙