FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kovačević: Novac za plakate darovati najsiromašnjima

ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat AntoKovačević pozvao je danas protukandidate Jadranku Kosor i StjepanaMesića da novac, koji su namijenili za plakate daruju najsiromašnijimai hrvatskim braniteljima, koji najavljuju kolektivno samoubojstvo.
ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Anto Kovačević pozvao je danas protukandidate Jadranku Kosor i Stjepana Mesića da novac, koji su namijenili za plakate daruju najsiromašnijima i hrvatskim braniteljima, koji najavljuju kolektivno samoubojstvo.

Poručio im je da se "politika na najprljaviji način bavi ljudima i da je prljava onoliko koliko su prljavi oni koji je vode".

Odgovarajući na novinarski upit, potvrdio je da će za šest dana objaviti izvore financiranja svoje kampanje, napominjući da je ona financirana od prodaje njegovih knjiga i od prijatelja.

Upitan namjerava li zbog nezadovoljstva načinom praćenja njegove kampanje odustati od predsjedničke utrke, Kovačević je rekao da postoji i takva mogućnost, a i da zajedno s ostalim kandidatima istomišljenicima između sebe izaberu kandidata s najboljim rejtingom i podrže ga. Dodao je da prema Pilarovom istraživanju dobro stoji, ali da za sada ne želi s podacima izlaziti u javnost.

Govoreći o svom političkom programu Kovačević je istaknuo da će braniti hrvatske nacionalne interese, a ne provoditi slugansku politiku. Zauzimat će se za ostvarenje ustavnog prava na rad i dostojanstvo umirovljenika, te stvaranje uvjeta kako bi hrvatska mladost i pamet ostali u domovini. Hrvatski obrambeni sustav i gospodarstvo treba ustrojiti prema svjetskim standardima, rekao je Kovačević najavivši borbu za duhovnu obnovu Hrvatske i očuvanje temeljnog sustava vrijednosti. Također je najavio, da će postane li Predsjednik, otvoriti poseban ured za odnose s BiH i tamošnjim hrvatskim narodom, te se zauzeo za dostojanstven povratak dijaspore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙