FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Niče: HSP AS ostvario dobre rezultate na lokalnim izborima

Autor: Željko Draženović

VINKOVCI, 25. svibnja 2017. (Hina) - HSP AS zadovoljan je rezultatima ostvarenim na nedjeljnim lokalnim izborima, a koji su vodstvu te stranke signalizirali da još uvijek postoji veliki prostor u brojnim sredinama za napredak i rast stranke, rekao je na konferenciji za novinare u četvrtak u Vinkovcima predsjednik HS AS Hrvoje Niče.

"Nakon loših rezultata na parlamentarnim izborima i za stranku,  i za mene kao predsjednika stranke bilo je potrebno napokon provjeriti stvarnu snagu HSP AS kako bi znali definirati smjer djelovanja u budućnosti.  Možemo biti itekako zadovoljni rezultatima pogotovo jer se nismo skrivali niti iza jedne velike stranke ili pojedinca, rekao je Niče.

 Možda je moglo biti i bolje, no stvorili smo temelje na kojima možemo i moramo rasti i štititi nacionalne ciljeve na svim razinama", rekao je Niče koji je kao kandidat HSP AS osvojio vijećnički mandat u Gradskom vijeću Vinkovaca.

 Rekao je kako je HSP AS na lokalnim izborima pokazao snagu u Vukovarsko-srijemskoj, Dubrovačko-neretvanskoj, Zadarskoj, Ličko-senjskoj, Primorsko-goranskoj, Krapinsko-zagorskoj, Virovitičko-podravskoj te Sisačko-moslavačkoj županiji dok je stranka zakazala u Splitsko-dalmatinskoj i Požeško-slavonskoj županiji. 

Niče je pozvao je glasače da izađu na drugi krug izbora i ispune svoju građansku dužnost.

"Smatram naše glasače inteligentnima i pravim domoljubima kojima nitko ne treba sugerirati i docirati te ih pozivam neka glasuju po vlastitoj savjesti", poručio je Hrvoje Niče.

(Hina) xzdra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙