FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kurelić: Županija mora biti servis svih građana

Autor: Dean Silić

RIJEKA, 18. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat Akcije mladih, Živog zida, SNAGE i Alternative za primorsko-goranskog župana Bojan Kurelić (Akcija mladih) u četvrtak je na Korzu ustvrdio da županija mora biti servis građanima i kvalitetnije privlačiti novce iz europskih fondova.

Kurelić je istaknuo da je Akcija mladih, osnovana 2005. godine , u proteklom mandatu bila na vlasti u općini Lovran, gdje je pokazala da je u stanju odgovorno upravljati u interesu građana.

U Lovranu je načelnik Alen Sanković smanjio svoju plaću, zatvorio nepovoljne kredite i omogućio privlačenje tri milijuna iz EU fondova za vodovod. Proračun je s 23 milijuna kuna 2013. povećan na 42 milijuna, na računu općine je osam milijuna kuna, a pri preuzimanju vlasti bilo je samo 2000 kuna, naveo je Kurelić.

Sad smo spremni istu odgovornost i sposobnost pokazati na razini Primorsko-goranske županije, u gradovima Rijeci, Opatiji i Kastvu te općinama Lovran, Čavle i Matulji, gdje se članovi Akcije mladih kandidiraju za čelne funkcije, rekao je Kurelić.

(Hina) xdsil ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙