FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen program Mreže i HDZ za Županijsku skupštinu u Koprivničko-križevačkoj županiji

Autor: Ozren Špiranec

KOPRIVNICA, 2. svibnja 2017. (Hina) - U Koprivnici je u utorak predstavljen izborni program Mreže nezavisnih lista i HDZ-a Koprivničko-križevačke županije te kandidati s kojima će ući u utrku za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije.

Čelnik Mreže nezavisnih lista i aktualni župan Županije Koprivničko-križevačke Darko Koren ponovio je da je on kandidat za župana, a čelnik županijskog HDZ-a Darko Sobota i nezavisni Ratimir Ljubić kandidati za zamjenike župana te naglasio da će te kandidature činom sklapanja koalicijskog sporazuma, kao i predajom lista Izbornom povjerenstvu biti formalizirane.

Istaknuo je i da će, unatoč koalicijskom sporazumu, te dvije stranke, na predstojećim izborima nastupati sa zasebnim listama.

Prvi na listi Mreže nezavisnih lista bit će njen predsjednik Darko Koren, a HDZ-ovu listu predvodit će Darko Sobota, predsjednik Županijskog odbora stranke.

Koren i Sobota govorili su o tome kako će poticati malo i srednje poduzetništvo subvencioniranjem kamata na poduzetničke kredite, tražit će nastavak gradnje brze ceste od Križevaca prema Koprivnici do granice s Mađarskom.

"U našem mandatu profunkcionirat će koprivnička dnevna bolnica, a nastavit ćemo širenje mreže širokopojasnog interneta", najavio je Koren, a podržao ga Sobota.

Ratimir Ljubić, kao kandidat za zamjenika župana zaduženog za školstvo, istaknuo je nužnost ulaganja u školsku infrastrukturu, ali i u edukaciju nastavnika.

Nakon što su predstavili izborni program, Koren i Sobota, svaki ispred svoje stranke, potpisali su koalicijski sporazum.

(Hina) xkkop ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙