FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilježen Dan HSS-a

Autor: tdel
ZAGREB, 21. prosinca 2013. (Hina) - Dan Hrvatske seljačke stranke (HSS) obilježen je danas zajedničkom sjednicom proširenog Predsjedništva i Stručnog vijeća stranke na kojoj je predstavljen nacrt strateških odrednica za programsku Glavnu skupštinu koja će se održati krajem siječnja 2014.

Predsjednik Stručnog vijeća HSS-a Damir Novotny je, predstavljajući nacrt strateških odrednica, rekao da će politika stranke bit usmjerena na samostalne mikro poduzetnike, obrtnike, male i srednje poduzetnike, srednji građanski sloj, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, žene i mlade te porezno rasterećenje, priopćeno je iz HSS-a.

Uvodno izlaganje povodom Dana HSS-a održao je povjesničar Hrvoje Petrić, koji se osvrnuo na poglede Stjepana Radića na Europu.

Budući da se u idućoj godini održavaju izbori za Europski parlament, ravnateljica HSS-ovog Ravnateljstva za vanjske poslove, međunarodnu suradnju i sigurnost Ivana Pukšec predstavila je glavne odrednice Akcijskog programa Europske pučke stranke, političke grupe čije je HSS punopravan član.

(Hina) pp/xtdel yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙