FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrh SDP-a za vikend na radnom skupu u Tuheljskim toplicama

Autor: tkol
ZAGREB, 13. prosinca 2013. (Hina) - Vrh SDP-a okupit će se ovoga vikenda na radnom sastanku, tzv. team-buildingu u Tuheljskim toplicama, gdje će ocijeniti što su i kako dosad napravili na polovici mandata na vlasti, te utvrditi što će raditi dalje.

"Nije riječ o nečem spektakularnom, već o redovitom okupljanju čelnih ljudi Vlade i SDP-a kako bismo vidjeli što smo do sada napravili i što ćemo raditi u idućoj godini", rekao je Hini glavni tajnik stranke Igor Dragovan, napomenuvši kako je za sutra planiran radni dio sastanka.

Kako mediji navode, u pozivu SDP-ovcima na okupljanje ističe se kako je vrijeme za ocjenu dosadašnjeg rada u Vladi i Hrvatskom saboru, te da se zajedno što kvalitetnije pripreme "za nastavak dobroga rada i uspješnog ostvarenja zacrtanih ciljeva u drugoj polovici mandata".

"S obzirom na nadolazeće europske, predsjedničke i u konačnici parlamentarne izbore te izazove koje stavljaju pred nas kao vladajuću stranku, a s ciljem što bolje i uspješnije pripreme, bolje organizacije i koordinacije rada saborskih zastupnika, članova Vlade te zamjenika ministara, ali i sa strankom na terenu, organizira se Zajednički radni sastanak Kluba zastupnika i Vlade", navodi se u pozivu.

Neimenovani izvori iz SDP-a u medijima ovih dana opovrgavaju da će se na sastanku razgovarati o zahtjevu HDZ-a za rekostrukcijom vlade.

Špekulira se da će SDP-ovci raspravljati i o medijskoj slici stranke te strategiji komuniciranja, a vjerojatno bi moglo biti riječi i o odnosima u koaliciji, obzirom da je HNS tražio da se uskoro okupe sve stranke koalicijie.

Sastanak, kako se neslužbeno doznaje, započinje u 10 sati, a bit će zatvoren za medije.

Okupljanje u Tuhelju već u nedjelju će, kako procjenjuju mediji, napustiti mnogi iz stranačkog vrha zbog izborne konvencije Županijske organizacije SDP-a Primorsko-goranske županije.

(Hina) xkt ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙