FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tenisač Marin Čilić zapalio prvu vinkovačku adventsku svijeću

Autor: gvin
VINKOVCI, 1. prosinca 2013. (Hina) - Hrvatski teniski reprezentativac Marin Čilić zapalio je večeras u Vinkovcima prvu adventsku svijeću na velikom adventskom vijencu postavljenom na središnjem gradskom Trgu bana Josipa Šokčevića u sklopu manifestacije „Advent Slavonije i Srijema u Vinkovcima“.

„Za mene je advent najljepši dio godine, vrijeme kada se pripremamo za rođenje Isusovo, vrijeme za obitelj i prijatelje, vrijeme posebnog ozračja koje svi osjete“, rekao je prigodom paljenja prve adventske svijeće Čilić, dodavši da vjera uz obitelj za njega znači temelj njegova života kao i njegove sportske karijere.

Čilić je izrazio zadovoljstvo boravkom u Vinkovcima za koje ga, uz brojnu rodbinu, vežu i sportski uspjesi s početka teniske karijere.

Manifestaciju „Advent Slavonije i Srijema“ na središnjem gradskom trgu drugu godinu organizira grad Vinkovci s nakanom da priredba postane tradicionalna, a večerašnji program paljenja prve adventske svijeće ili Prorokove svijeće koja simbolizira nadu, upotpunio je prigodnim napjevima zbor „Fra Vjekoslav Mićuda“ iz vinkovačke crkve Bezgrešnoga srca Marijina.

Nakon mise u središnjoj vinkovačkoj crkvi sv Euzebija i Poliona, program manifestacije „Advent Slavonije i Srijema“ nastavljen je u gradskoj kavani nastupom osječkoga vokalnoga sastava „Akvarel“.

(Hina) xgvin yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙