FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje

Autor: sbak
ZAGREB, 10. studenog 2013. (Hina) - Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, javlja u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK) i upozorava da magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru, posebice na dionicama autocesta: A1 između čvora Bosiljevo i tunela Mala Kapela te A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Golubinjak i čvora Ravna Gora.

Mogući su odroni zemlje i kamenja. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Magla će usporavati vožnju ujutro i prijepodne u unutrašnjosti, a u Slavoniji je moguća i veći dio dana, priopćio je HAK. Mokrih i skliskih kolnika bit će u cijeloj zemlji, a poteškoće zbog obilnijih padalina moguće su u zapadnim i sjeverozapadnim područjima i na sjevernom Jadranu.

Na pojedinim dionicama cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika, stoga HAK vozače moli za strpljenje te upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Na graničnom prijelazu Bajakovo moguć je pojačan promet teretnih vozila. Zbog juga moguće su poteškoće u trajektnom i katamaranskom prometu.

(Hina) xpp ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙