FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ericsson očekuje stabilan rast tržišta mrežne opreme do 2016.

Autor: mkuz
STOCKHOLM, 6. studenog 2013. (Hina/Reuters) - Najveći proizvođač opreme za mobilne mreže u svijetu Ericsson objavio je u srijedu da očekuje stabilan rast tržišta telekomunikacijske opreme i usluga u idućih nekoliko godina.

U prezentaciji za investitore švedska je kompanija navela da očekuje godišnji rast tržišta mrežne opreme za tri do pet posto u razdoblju od 2012. do 2016. godine.

Tržište telekomunikacijskih usluga trebalo bi u promatranom razdoblju rasti pet do sedam posto a tržište usluga podrške klijentima između devet i 11 posto. Prije godinu dana objavili su iste prognoze rasta za razdoblje od 2012. do 2015.

"Stabilan rast očekuje se u svim područjima, bez većih promjena u brojčanim vrijednostima ključnih složenih godišnjih stopa rasta (CAGR) u odnosu na prošlu godinu", navela je kompanija u priopćenju uoči godišnjeg sastanka investitora.

Ključni segmenti ukupnog tržišta opreme trebali bi od 2012. do 2016. rasti četiri do šest posto godišnje, procjenjuju u Ericssonu, što se također podudara s prošlogodišnjim prognozama, uz izuzetak produljenja promatranog razdoblja za godinu dana.

(Hina) xmkuz ygple

An unhandled error has occurred. Reload 🗙