FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 20. listopada

Autor: gvla
ZAGREB, 19. listopada 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju, 20. listopada:

ZAGREB - Izbori za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije SDP-a, na kojima će će oko sedam tisuća članova zagrebačkog SDP-a birati između tri kandidata - Davora Bernardića, Gordana Marasa i Miranda Mrsića. Izbori će se održati u prostorijama 17 mjesnih organizacija SDP-a, od osam sati ujutro do 21 sat. Rezultati izbora mogli bi se znati oko 22 sata, a mogući pobjednik unutarstranačkih izbora bit će objavljen u sjedištu zagrebačkog SDP-a u Praškoj 2. Članovi koji izađu na izbore moći će glasovati samo za jednog od tri kandidata. Zagrebački SDP-ovci ujedno će birati predsjednike 17 mjesnih stranačkih organizacija. Mjesne organizacije imaju različit broj kandidata, od dva do četiri. Davor Bernardić glasovat će u Mjesnoj organizaciji SDP-a Novi Zagreb-istok, SR Njemačke 6 u 10,15 sati, Gordan Maras u Mjesnoj organizaciji SDP-a u Maksimiru, Božidarevićeva 9 u 9,30 sati, a Mirando Mrsić u Mjesnoj organizaciji SDP-a Podsljeme, Gračani Isce 15 u 11 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog studentskog zbora u povodu nedavnih burnih reakcija studenata vezanih za studentski standard i nepoštivanje temeljnih studentskih prava u obliku zdravstvenog osiguranja te činjenice da je Zagreb domaćin 65. Generalne skupštine Europske studentske unije - krovnog predstavničkog tijela svih studenata Europe (10 sati, dvorana Miroslava Čačkovića na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Šalata 3).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro/poslijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne/navečer - Tomislav Rubić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgvla ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙