FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 15. listopada

Autor: ikut
ZAGREB, 15. listopada 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 15. listopada koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Nakon desetodnevne stanke, Hrvatski sabor u nastavku sjednice razmotrit će izvješće o izvršenju Državnog proračuna za prvo polugodište ove godine. Sabor bi trebao raspraviti još dvije točke iz područja prometa (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Okrugli stol o reformi instituta otpremnina organizira Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava. Ministar Mirando Mrsić na skupu će predstaviti prijedlog Ministarstva o reformi uređenja instituta otpremnine u Hrvatskoj, a o toj temi govorit će i pravni i ekonomski stručnjaci kao i predstavnici sindikata i poslodavaca (10 sati, Preporodna dvorana Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti).

ZAGREB - U povodu Kurban-bajrama Islamska zajednica Hrvatske priređuje prijem u Islamskom centru u Zagrebu, a nazočit će predsjednik Hrvatskag sabora Josip Leko (18,30 sati, Islamski centar).

ZAGREB - Program simpozija "Glazba u muzeju / Muzeji glazbe" na konferenciji za novinare u Muzeju Mimara predstavit će ravnateljica Muzejskog dokumentacijskog centra Višnja Zgaga, ravnatelj Muzeja Mimara Miroslav Gašparović, ravnateljica Muzeja suvremene umjetnosti Snježana Pintarić i predsjednik Hrvatskog glazbenog zavoda Marcel Bačić (11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Peter Knapp ilustrira 'Pisanje ili život' Jorgea Sempruna" u Medijateci Francuskog instituta (18 sati). Peter Knapp (1931.) švicarski je fotograf, slikar, grafičar i dizajner. Prošle je godine izabrao radove koji su predstavljali hrvatsku fotografiju u Parizu, u sklopu Dana hrvatske kulture.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙