FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zaprešiću tvrtka Eko Flor privremeno zbrinjava otpad

Autor: mbuj
ZAGREB, 15. listopada 2013. (Hina) - Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk rekao je danas kako zaprešićki otpad privremeno zbrinjava tvrtka Eko Flor.

Danas je stupilo na snagu rješenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode kojim se komunalnom poduzeću Zaprešić d.o.o. zabranjuje djelatnost gospodarenja otpadom i odlaganje svih vrsta otpada.

"Mi u Zaprešiću poštujemo zakon i odluke Ministarstva pa je komunalno gradsko poduzeće Zaprešić d.o.o. sklopilo jučer ugovor s tvrtkom Eko Flor o preuzimanju zaprešićkog komunalnog otpada dok poduzeće Zaprešić d.o.o. ne dobije potrebne dozvole za nastavak odlaganja komunalnog otpada", izjavio je za Hinu gradonačelnik Zaprešića Željko Turk. Rekao je da ne zna gdje ta tvrtka odlaže zaprešićki otpad.

Turk pretpostavlja da će do kraja ovoga tjedna problem dozvole biti riješen i da će komunalno poduzeće Zaprešić d.o.o. nastaviti zbrinjavati otpad, a do tada to radi tvrtka Eko Flor.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode je 7. listopada objavilo kako je njegova inspekcija izdala rješenja komunalnim poduzećima u Zaprešiću, Pazinu i Trogiru kojima se zabranjuje djelatnost gospodarenja otpadom i odlaganje svih vrsta otpada, a rješenja stupaju na snagu 15. listopada.

(Hina) xbma yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙