FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaprešić će privremeno odlagati otpad na drugom odlagalištu

Autor: mbuj
ZAGREB, 11. listopada 2013. (Hina) - Grad Zaprešić će u ponedjeljak potpisati ugovor o privremenom odlaganju svojeg otpada na drugom odlagalištu, izjavio je danas Hini zaprešićki gradonačelnik Željko Turk.

Nakon sastanka s ministrom zaštite okoliša i prirode Mihaelom Zmajlovićem Turk je istaknuo kako čvrsto vjeruje da će u idućem tjednu "odraditi sve radnje koje će omogućiti da u roku tjedan dana zaprešićko odlagalište dobije dozvolu za daljnji rad".

Zaprešićki gradonačelnik rekao je da je razgovor s ministrom Zmajlovićem bio afirmativan i konstruktivan, a tema zaprešićkog odlagališta "nije suštinskog nego proceduralnog i formalnog tipa".

Vjerujem da ćemo tijekom sljedećeg tjedna dobiti dozvolu za rad odlagališta u Zaprešiću, ustvrdio je Turk. Građanima Zaprešića poručio je da neće biti problema u odvozu otpada niti će se to odraziti na cijenu usluga komunalija.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode je 7. listopada objavilo kako je njegova inspekcija izdala rješenja komunalnim poduzećima u Zaprešiću, Pazinu i Trogiru kojima se zabranjuje djelatnost gospodarenja otpadom i odlaganje svih vrsta otpada, a rješenja stupaju na snagu 15. listopada.

(Hina) xbma ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙