FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 5. listopada

Autor: uand
ZAGREB, 5. listopada 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 5. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Svečana sjednica Hrvatskog sabora u povodu Dana neovisnosti Republike Hrvatske, kojom će predsjedati potpredsjednik Hrvatskog sabora Nenad Stazić, a prigodni govor održat će predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko (12 sati, Velika vijećnica Hrvatskoga sabora, Trg sv. Marka 6).

GORNJI VAKUF-USKOPLJE - Drugi dan posjeta hrvatskoga premijera Zorana Milanovića Bosni i Hercegovini tijekom kojega će u subotu posjetiti Bugojno, Gornji Vakuf-Uskoplje, Kraljevu Sutjesku i Bobovac i sastati se s predstavnicima lokalne vlasti. Izjave za novinare dat će u 11,15 sati nakon susreta s Hrvatima Gornjeg Vakufa-Uskoplja.

ZAGREB - Obilježavanje humanitarne akcije "Dan ružičaste vrpce" tradicionalnom povorkom koja započinje okupljanjem i pozdravnim govorima ispred Hrvatskog narodnog kazališta (10 sati), a nastavlja se Masarykovom i Teslinom do ugla Bogovićeve i Gajeve ulice. U organizaciji udruge Europa Donna Hrvatske i Hrvatskog senološkog društva ta se akcija održava u više od 30 hrvatskih gradova u sklopu kampanje "Darujmo ružičasti život" za kupnju aparata za jednokratno zračenje. Povorku s ružičastim balonima vodit će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ministar zdravlja Rajko Ostojić te ambasadorice Matija Vuica, Gordana Sobol, Ivana Popović i drugi. Na uglu Gajeve i Bogovićeve bit će postavljen šator gdje će artikle s motivom ružičaste vrpce prodavati brojne osobe iz javnog i društvenog života kao i volonteri.

ZAGREB - Susret 1. kola košarkaške ABA lige Cibona - Radnički (17 sati, KC Dražen Petrović).

ZADAR - Susret 1. kola košarkaške ABA lige Zadar - Szolnoki (19 sati, dvorana Višnjik).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙