FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 12. listopada

Autor: ikut
ZAGREB, 12. listopada 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 12. listopada koje ćemo popratiti fotografijama

DUBROVNIK - Drugi dan 59. godišnje sjednice Parlamentarne skupštine NATO-a (do 14. listopada).

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović primit će grupe građana na kavu u Uredu predsjednika Republike (Pantovčak 241, 11 sati).

ZAGREB - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić i kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a pozvao je građane na prikupljanje knjiga i osnivanje Memorijalne knjižnice "Boris Šprem" jer je i sam, dok je bio predsjednik Gradske skupštine, osnovao knjižnicu s oko dvije tisuće naslova koja je, nakon što je napustio dužnost, nažalost, zamrla (Profil Mozaik, Bogovićeva 7, 13 sati).

ZAGREB - Pokazna vježba "Motel Plitvice 2013" u sklopu projekta "Priprema evakuacije u slučaju nuklearne nesreće" održat će se u organizaciji Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba (UHS) kako bi se mogla provjeriti i prikazati komunikacija između različitih razina hitnih službi, zatim kontrolne točke, dekontaminacija i medicinska pomoć te prijem, registracija i opskrba evakuiranog stanovništva. Na vježbi sudjeluje ukupno 80 sudionika iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Državnog zavoda za radiološku i nuklearnu sigurnost, Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, Policijske uprave zagrebačke, zagrebačkog Zavoda za hitnu medicinu, Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, Zagrebačkog radioamaterskog saveza, Carinske uprave i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama (Motel Plitvice - zagrebačka zaobilaznica, 8,15 sati).

ZADAR - Utakmica 3. kola ABA lige u Zadru između košarkaša Zadra i Cedevite (17 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙