FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 10. listopada

Autor: dduk
ZAGREB, 9. listopada 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 10. listopada.

OPATIJA - Ministar poljoprivrede Republike Finske Jari Koskinen, u sklopu posjeta Hrvatskoj, sastat će se s hrvatskim ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom te će u Opatiji sudjelovati na međunarodnom znanstveno-stručnom skupu 'Veterinarski dani 2013'. Skup organiziraju Hrvatska veterinarska komora, zagrebački Veterinarski fakultet i Hrvatski veterinarski institut, a prisustvovat će mu više od 400 doktora veterinarske medicine iz Hrvatske i susjednih zemalja (9 sati, Grand Hotel 4 opatijska cvijeta; 9,30 sati izjave ministara Koskinena i Jakovine).

ZAGREB - Predstavnici Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), Europske banke za obnovu i razvoj i Ministarstva poljoprivrede na završnoj će konferenciji predstaviti ciljeve i rezultate projekta "Potpora kvalitetnim prehrambenim proizvodima u Hrvatskoj za poboljšanje veza između poljoprivredno-prehrambenih tvrtki i proizvođača". Projekt je trajao dvije godine, a njegovi su rezultati zaštita dva proizvoda na nacionalnoj razini - "Neretvanska mandarina" s oznakom izvornosti i "Baranjski kulen" s oznakom zemljopisnog podrijetla (10 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Skup trgovaca i proizvođača iz poljoprivredno-prehrambene industrije 'MAGROS 2013' održat će se u organizaciji časopisa Suvremena trgovina i Kraša. Uz predstavnike hrvatskih kompanija Agrokor, Kraš, PIK Vrbovec te predstavnike stranih trgovačkih lanaca Rewe, Tesco, Spar, Metro, na skupu će sudjelovati dužnosnici ministarstava gospodarstva i poljoprivrede, Ureda predsjednika Republike, Hrvatske gospodarske komore te domaći i inozemni stručnjaci iz sektora trgovine, poljoprivrede i ekonomije (9,30 sati, poslovna zgrada Kraša, Ravnice 48. Sudionici skupa bit će na raspolaganju za izjave u 11 sati).

ZAGREB - 'eTrgovina: postrecesijski boom', naziv je okruglog stola časopisa Banka na kojem će biti riječi o trgovini putem interneta (11 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

dežurne urednice:

prijepodne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙