FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ikea objavila natječaj za 22 djelatnika

Autor: tper
ZAGREB, 4. listopada 2013. (Hina) - Robna kuća Ikea danas je na svojim web stranicama objavila natječaj za novi val zapošljavanja u budućoj robnoj kući u Zagrebu, a traže 22 nova djelatnika.

Kako navode iz Ikee, otvoreno je 11 pozicija za ukupno 22 budućih djelatnika, a natječaj je otvoren do 13. listopada.

Nakon zapošljavanja voditeljskog tima robne kuće, na natječaju održanom tijekom 2011. kada je za ukupno osam pozicija došlo gotovo 2.500 prijava iz 23 zemlje, ovo je prvi od nekoliko većih valova zapošljavanja koji će uslijediti u idućem razdoblju, ističu u Ikei.

Najavljuju da će sljedeći natječaj za radna mjesta biti raspisan u studenom ove godine za 15 djelatnika, a najveći natječaj za radna mjesta bit će početkom iduće godine kada će započeti zapošljavanje 200-tinjak zaposlenika robne kuće.

Ikea robna kuća u Zagrebu otvorit će se u ljeto 2014., na istočnom ulazu u Zagreb kod Ivanje Reke.

Kako se navodi u priopćenju, Ikea će ukupno zaposliti oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko tri milijuna posjetitelja koje očekuju u prvoj godini poslovanja.

Ikea je u Hrvatskoj prisutna od 1982. kada je službeno započela suradnja s tvrtkom TVIN iz Virovitice koja traje do danas.

Trenutno zapošljava 30 ljudi, a u trenutku otvorenja robne kuće u ljeto iduće godine zapošljavat će oko 300 djelatnika.

U listopadu 2008. Ikea Hrvatska i Inter Ikea Centre Hrvatska kupile su 42,3 hektara zemljišta na istočnoj strani grada Zagreba, blizu izlaza Ivanja Reka u općini Rugvica, po cijeni od 65 eura po četvornom metru.

Ukupna investicija kupovine zemlje bila je 220 milijuna kuna odnosno 30 milijuna eura koliko je isplaćeno privatnim vlasnicima zemljišta, i to njih preko 90, navode iz Ikee.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙