FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 6. rujna

Autor: dduk
ZAGREB, 5. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 6. rujna.

DUBROVNIK - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) organizira 12. međunarodnu konferenciju o poticanju izvoza na kojoj će biti predstavljeni trendovi i kretanja u financiranju izvoza iz perspektive financijskih institucija. Raspravljat će se i o konkurentnosti hrvatskih proizvoda u svrhu jačanja izvoza (9 sati, Hotel Valamar Lacroma, Ulica Iva Dulčića 34).

BJELOVAR/GUDOVAC - Počinje 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji će se održati od 6. do 8. rujna u Gudovcu pokraj Bjelovara. Prema najavama organizatora, predstavit će se oko 500 izlagača iz Hrvatske i 13 zemalja. Na stočarskom sajmu bit će izloženo nekoliko stotina grla stoke, a svoje uzgojne i proizvodne rezultate predstavit će i pčelari. Tijekom tri sajamska dana održat će se niz predavanja, okruglih stolova i prezentacija. Novost ovogodišnjeg sajma je sudjelovanje Europske komisije kao jednog od izlagača. Na štandu Komisije posjetitelji će se moći upoznati s programima ruralnog razvoja u europskih zemljama. Županija partner sajma u Gudovcu ove godine je Međimurska županija koja će predstaviti svoj gospodarski, poljoprivredni i turistički segment. Organizatori očekuju da će sajam obići više od 50 tisuća posjetitelja (10 sati, sajamski prostor u Gudovcu).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske udruge za odnose s javnošću najavit će na konferenciji za novinare program konferencije "PR2020", koja će se održati 17. i 18. listopada u Opatiji. PR2020 će, prema najavama, ugostiti nekoliko istaknutih svjetskih imena s područja odnosa s javnošću, internog komuniciranja i sportskog konzaltinga kao i domaće stručnjake (11 sati, Kulturno-informativni centar, Preradovićeva 5).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙