FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: dmar
ZAGREB, 16. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Nakon očevida prometne nesreće državna cesta D1 između Karlovac i Korenice otvorena je za sav promet, a u Cerovcu Vukmaničkom vozi se naizmjence. Zbog radova zatvorene su ceste D1 između Udbine i Gračaca, obilazak je Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac, i D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, obilazak je preko Vrbovca. Na Jadranskoj magistrali kod mjesta Plat (Župa dubrovačka-D8) zbog radova se vozi jednim trakom naizmjence uz regulaciju semaforima. Zbog radova na Zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin od 21. do 23. kilometra u oba smjera promet teče jednim trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, a trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano, a poslijepodne samo u Slavoniji i Posavini umjerena i povećana naoblaka. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura, sredinom dana će oslabiti, a na otvorenom moru srednjeg Jadrana poslijepodne prolazno zapuhati umjeren i jak sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 23 i 28 stupnjeva Celzijusa, na Jadranu od 29 do 32 stupnja Celzijusa.

(Hina) xmd ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙