FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula za ulazak Hrvatske u EU priređuje "EU party"

Autor: sfab
PULA, 28. lipnja 2013. (Hina) - Najveći istarski grad Pula ulazak Hrvatske u Europsku uniju u nedjelju navečer proslavit će "EU partyjem", a u ponedjeljak ujutro djeca pulskih vrtića sudjelovat će u programu "Dobro jutro, Europo".

Na Forumu će u nedjelju, 30. lipnja od 21 sat nastupati Big Band Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova, Nola, Bruno Krajcar, Franko Krajcar i The Night Express, a udruga Sonitus realizirat će prigodan 3d mapping, tematski povezan s Europskom unijom i odbrojavanjem. Točno u ponoć zasvirat će Oda radosti, a program završava u jedan sat poslije ponoći.

Na Portarati će se prvi dio programa održati u nedjelju od 10 do 14 sati, kada će nastupiti breakdance skupina AB Original, uz potporu trojice dj-eva. U večernjem dijelu programa od 21 do jedan sat poslije ponoći nastupit će pulske grupe Manekeni, Saša 21, Radioaktiv, The Chweger.

Na Portarati će u ponedjeljak, 1. srpnja od devet do 10,30 sati djeca pulskih dječjih vrtića i zbor Zaro održati prigodan program pod nazivom Dobro jutro Europo.

Svečanosti u povodu ulaska Hrvatske u Europsku uniju zajednički organiziraju Grad Pula i pulska Turistička zajednica.

(Hina) xppul yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙