FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zmajlović i Holy razgovarali o Nacionalnoj parkovnoj agenciji

Autor: mbuj
ZAGREB, 20. lipnja 2013. (Hina) - Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović (SDP) izjavio je večeras za Hinu da je danas na radnom ručku sa svojom prethodnicom i saborskom zastupnicom SDP-a Mirelom Holy razgovarao u vezi Nacionalne parkovne agencije o čemu njih dvoje imaju različita stajališta, te da su se dogovorili da o tome danas neće davati izjave, što je Hini potvrdila i Holy.

Zmajlović je večeras uoči dodjele "dm green city "nagrada potvrdio da se sastao s Mirelom Holy.

"Ručak je bio radni i u ugodnoj atmosferi, ali smo se dogovorili da nećemo davati danas nikakve izjave", rekao je ministar Zmajlović, a i Mirela Holy potvrdila je Hini sastanak s ministrom Zmajlovićem rekavši da su imali konstruktivan razgovor, u ugodnoj atmosferi, te da su se dogovorili da neće danas davati izjave.

Naime, Vlada danas nije prihvatila amandman na prijedlog zakona o zaštiti prirode kojim SDP-ova saborska zastupnica Mirela Holy traži osnivanje Nacionalne parkovne agencije. Kako je Holy najavila da će izaći iz SDP-a ako Vlada ne usvoji njezin amandman, Zmajlović je i danas nakon sjednice Vlade ponovio da će u razgovoru s njom, na radnom ručku, iznijeti argumente protiv osnivanja agencije.

"Smatram da jedan argumentirani razgovor može rezultirati i promjenom mišljenja. Ali, na ucjene naprosto ne možemo pristati i ne možemo funkcionirati na principu ucjena", rekao je. Odbacio je ocjenu Mirele Holy da Vlada odbijanjem osnivanja Nacionalne parkovne agencije krši Plan 21.

(Hina) xbma yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙