FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagorje-Tehnobeton započeo gradnju objekta u Kragujevcu

Autor: rbel
ZAGREB, 13. lipnja 2013. (Hina) - Varaždinska tvrtka Zagorje-Tehnobeton položila je kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Hitne pomoći u Kragujevcu, a vrijednost radova na tom projektu iznosi dva milijuna eura, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Investitor izgradnje zgrade Hitne pomoći, za koju je kamen temeljac položen jučer, grad je Kragujevac, a novi objekat ukupne površine 2.000 četvornih metara biti će sagrađen u sklopu Bolničkog centra Kragujevac.

Objekat je ugovoren po sistemu "ključ u ruke", a rok završetka izgradnje planiran je u veljači 2014. godine.

Zagorje – Tehnobeton do sada je u Kragujevcu izgradio trgovački centar Plaza Centar-Shopping Mall, zatim Data Centar za VIP Mobile Srbija, Upravni blok stadiona Čika Dača s pristupnim cestama te je obavio radove na poboljšanju energetske efikasnosti na Zavodu Male pčelice.

Varaždinski Zagorje-Tehnobeton ima oko tisuću građevinskih radnika i stručnjaka, a do sada je ta tvrtka izvela je neke od najkompleksnijih građevinskih zahvata, do potpune funkcionalnosti, u zemlji i inozemstvu, poput hotela, sportskih dvorana, trgovačkih i poslovnih centara, autocesta i cesta, vijadukata i mostova.

(Hina) pp/xrub ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙