FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 13. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini se cesta vozi bez poteškoća i zastoja uz povoljene vremenske uvjete. Zbog visokog vodostaja Dunava zatvorene su ceste D212 Zmajevac-Batina i ŽC4056 Kopačevo-Podunavlje. Zbog radova, zatvorena je dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac. Obilazak je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac i obrnuto. Na autocesti A1 vozi se dvosmjerno kod čvora Otočac (od 143. +510 do 138. +500 km), između odmorišta Marune i Jasenice (od 229.+700 km do 237.+400 km), te kroz tunel Sveti Rok, dok se kroz tunel Malu Kapelu do 18 sati u smjeru Zagreba vozi jednim trakom. Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Macelj povremeno na ulazu, a na Kaštelu, Županji i Staroj Gradiški na izlazu. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bregani.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano i toplo. Samo u Slavoniji i Baranji povremeno umjerena naoblaka uz malu vjerojatnost za kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu uz obalu slaba do umjerena bura i sjeverac, prema otvorenome moru umjeren do jak sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 27, na Jadranu između 26 i 30 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙