FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 3. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokrih i skliskih kolnika mjestimice ima u većem dijelu zemlje. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog radova na Istarskom ipsilonu između odmorišta Bale i čvora Vodnjan sjever vozi se otežano, uz posebnu regulaciju prometa, a u vrijeme gušćeg prometa mogući su zastoji i vožnja u koloni. Do 31. srpnja za sav promet zatvorena je državna cesta D1 na dionici Udbina-Gračac, zbog radova na dionici Bruvno-Gračac. Obilazak je Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac i obrnuto. Promet putničkih vozila povremeno je pojačan na graničnim prijelazima Vinjani Donji na ulasku, a Kaštel povremeno na izlasku. Promet teretnih vozila pojačan je na Bregani na izlasku. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja. Povremeno će biti kiše ili kratkotrajnih pljuskova, osobito u gorskim krajevima te na području Dalmacije. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab sjeverni i sjeverozapadni, na sjevernom i dijelu srednjega Jadrana slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, a na južnom dijelu jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 17 do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙