FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 25. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u Lici, Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu. Zbog radova se vozi dvosmjerno na autocesti A1 kod čvora Otočac (od 143. + 510 km do 138. km), između odmorišta Jasenice i Marune (od 234. do 237. km) te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ (od 54. +300 do 51. +360 km). Na graničnim prijelazima Kaštel i Macelj pojačan je ulazak osobnih vozila a izlazak na Pasjaku i Županji. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Više kiše bit će poslijepodne i navečer, a osobito se na sjevernom Jadranu i u gorskim krajevima mjestimice očekuju i obilnije oborine. U najvišem gorju može biti snijega. Vjetar većinom slab, a na Jadranu umjeren do jak jugozapadnjak i jugo. Razmjerno svježe s najvišom dnevnom temperaturom zraka od 12 u zapadnim područjima do 20 stupnjeva Celzijevih u istočnim i južnim.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙