FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 26.svibnja

Autor: dmak
ZAGREB, 25. svibnja 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 26.svibnja:

ZAGREB - Središnja proslava Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode u Hrvatskoj bit će u Parku Maksimir gdje će se održati niz edukativnih i zabavnih radionica, a duž maksimirske aleje predstavit će se Natura 2000 vrste i staništa. U Maksimiru će biti i ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović koji će označiti start igre za najmlađe "Uhvati bioraznolikost" kako bi istaknuo važnost o edukaciji o zaštiti prirode u najranijoj dobi. (11 sati, Park Maksimir).

ZAGREB - Hina će objaviti tekst "Bioetičari: Hrvatska je plodno tlo za teorije zavjere". Hrvatska je plodno tlo za teorije zavjere svake vrste, ali najveća stvarna zavjera dolazi iz neoliberalane prirode političkog sustava i vješto se prikriva, slažu se hrvatski bioetičari okupljni na 12. lošinjskim danima bioetike. Te su zavjere znak nezrelog društva u kojem je za sve kriv netko drugi, kao u religiji đavao, a zatvaramo oči pred pravim socijalnim, ekonomskim i drugim problemima kojih smo puni "kao pas buha", kazao je profesor moralne teologije s Katoličkog bogoslovnog fakulteta iz Splita fra Luka Tomašević. (Autor Ivo Lučić).

ujutro/popodne - Tomislav Rubić

popodne/navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙