FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijeteća poruka na ulazu u Radio Imotski

Autor: pgas
SPLIT/IMOTSKI, 20. svibnja 2013. (Hina) - Prijeteća poruka s natpisom "Ili budite normalni ili vas neće biti" osvanula je jutros na ulazu u prostorije Radio Imotskog nakon emisije o lokalnim izborima koja je emitirana do pola noći, priopćio je danas direktor i glavni urednik te radio postaje Svetimir Mrkonjić koji je ocijenio da je to napad na slobodu medija.

"Oštro osuđujemo napad na slobodu medija bilo koje vrste pa tako i sadržaj ovog grafita koji više govori o autoru poruke nego o našem mediju", navodi u priopćenju.

Ističe da Radio Imotski obavlja korektono svoj posao, a ovaj grafit, bez obzira s čije strane dolazio, govori o još uvijek, kod nekih nedozreloj razini demokracije i uvažavanja različitih mišljenja.

"Na nama ostaje da i dalje korektno, objektivno i pravovremeno pratimo sva zbivanja u Imotskom i Imotskoj krajini, a politička elita, bez obzira kojoj opciji pripadala, mora se suočiti s činjenicom da demokracija znači podložnost kritičkom mišljenju javnosti", naglašava u priopćenju.

Zaključuje da ih ovaj incident neće pokolebati da i dalje služe informiranju javnosti, već će ih motivirati da profesionalno i savjesno obavljaju svoj posao.

(Hina) xpgas yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙