FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 13. svibnja

Autor: dduk
ZAGREB, 12. svibnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 13. svibnja.

ZAGREB - Predsjednik Uprave poljske osiguravajuće tvrtke PZU Andrzej Klesyk, koja je iskazala interes za sudjelovanje u privatizaciji Croatia osiguranja, organizira briefing za novinare (12 do 12,30 sati, hotel Esplanade Zagreb, dvorana Istanbul 2). Izaslanstvo tvrtke PZU predvođeno predsjednikom Uprave Klesykom boravit će u Hrvatskoj s drugim poljskim gospodarstvenicima povodom službenog posjeta predsjednika Republike Poljske (13. i 14. svibnja). PZU je jedna od najvećih financijskih institucija u Poljskoj te u srednjoj i istočnoj Europi.

ZAGREB - Predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama predstavit će program poticanja prodaje novoizgrađenih stanova na tržištu POS plus (11 sati, sjedište Ministarstva, Ulica Republike Austrije 20).

ZAGREB - Poslovodstvo HŽ Infrastrukture izvijestit će na konferenciji za novinare o rezultatima i tijeku restrukturiranja (10 sati, direkcija HŽ-a, Mihanovićeva 12).

DUGOPOLJE - Nacionalni operator plinskoga transportnog sustava Plinacro svečano će obilježiti završetak izgradnje i puštanja u rad četvrtog dijela plinovodnog sustava Like i Dalmacije, a time i početak plinofikacije Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita (10 sati, kod mjerno-redukcijske stanice Split u Dugopolju).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙