FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 8. svibnja

Autor: tper
ZAGREB, 7. svibnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 8. svibnja.

ZAGREB - Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak na konferenciji za novinare predstavit će operativni program potpora sektorima prerađivačke industrije za 2013. godinu, a kojim Ministarstvo gospodarstva osigurava bespovratna financijska sredstva u ukupnom iznosu od 120 milijuna kuna (10,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Novi zakon o obrtu tema je konferencije za novinare ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa (11,00 sati, Ministrstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

DUBROVNIK - Ministar turizma Darko Lorencin tijekom posjeta Dubrovačko-neretvanskoj županiji sastat će se s predstavnicima županije i turističkog sektora, nakon čega su predviđene izjave za medije (10,30 sati, Hotel Grand Villa Argentina, Frana Supila 14). Ministar će obići i nekoliko investicijskih projekata na području županije - Kupare i projekte HUP-a Zagreb u Srebrenu i Mlinima (izjave za medije predviđene su u 14,45 sati u Hotelu Astarea).

OPATIJA - Hrvatska stručna udruga za plin organizator je tradicionalnog, 28. međunarodnog znanstveno-stručnog susret stručnjaka za plin. Tijekom trodnevnog skupa raspravljat će se o budućim pravcima razvoja plinskog gospodarstva, stanju otvorenosti tržišta plina u Hrvatskoj, planovima realizacije izgradnje LNG terminala i podzemnih skladišta plina itd. (8,45 sati svečano otvorenje; 14,00 sati konferencija za novianre, Grand Hotel Adriatic, Maršala Tita 200).

ZAGREB - Časopis Banka predstavit će svoje posebno izdanje "Hrvatska bankarska industrija". O glavnim trendovima u bankarstvu, kako je najavljeno, govorit će zamjenik guvernera HNB-a Relja Martić, analitičar Velimir Šonje te glavni ekonomisti nekoliko domaćih banaka (11,00 sati, Hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙