FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pack nakon sastanka s Bandićem: nisam ovdje zbog izbora

Autor: agrb
ZAGREB, 30. travnja 2013. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u palači Dverce predsjednicu Odbora za kulturu i obrazovanje Europskog parlamenta Doris Pack, koja je nakon sastanka istaknula da ovdje nije zbog izborne kampanje, već razgovora o kulturi i obrazovanju.

S izaslanstvom svog odbora Pack je u dvodnevnom službenom posjetu Hrvatskoj tijekom kojega je, rekla je, obavila puno razgovora s područja obrazovanja, susrela se s predstavnicima Sveučilišta, a i sastanak sa zagrebačkim gradonačelnikom održao se na tu temu.

Htjeli smo saznati kakav je odnos između Grada i Sveučilišta, kako surađuju, primjerice, oko mogućeg tehnološkog parka te kako mlade zadržati u Hrvatskoj i Zagrebu.

Bandić joj je zahvalio što je našla vremena da se sastane s njim, ali i što je ranije pomogla Hrvatskoj u borbi za njezinu neovisnost, jačanju demokratskih institucija i pristupu Europskoj uniji. Odbor Europskog parlamenta dobio je informacije koje će im biti od koristi, a i Zagreb će imati koristi od iskustava sličnih europskih gradova, posebno Berlina, dodao je.

(Hina) xagrb yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙