FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: prvo otvoreno prvenstvo u pripravi fiš paprikaša

Autor: tdel
ZAGREB, 26. travnja 2013. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i organizatori manifestacije pozvali su građane na 1. otvoreno prvenstvo u pripravi fiša, koje će se sutra održati na Bundeku.

Napominjući kako se otvoreno prvenstvo u pripravi fiša održati u sklopu manifestacije "Proljeće na Bundeku", Bandić je rekao da će natjecanje početi u 12 sati dok će od 14 sati građanima biti podijeljeno oko 4000 porcija fiša. U 14,30 sati uručiti će se nagrade najboljim natjecateljima.

Predsjednik Saveza športsko ribolovnih društava Grada Zagreba Alojzije Bonić kazao je da su natjecateljima za fiš pripremljeni šaran i som, a u svakom natjecatelju ovisi začini koje će u njega staviti. "Svi natjecatelji imati će jednake uvjete i sve samo ovisi o kvaliteti kuhara", kazao je Bonić.

Voditelj programa Ivan Fiolić Fio najavio je da će u zabavnom programu nastupiti tri kulturno-umjetnička društva - Oporovec, Valentinovo i Prepuštovec.

Prvo prvenstvo u pripravi fiša održat će se pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Bandića i u organizaciji Saveza športsko ribolovnih društava Grada Zagreba.

(Hina) xtdel ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙