FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko: HDZ se sigurno vraća

Autor: tjak
ČAKOVEC, 19. travnja 2013. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko večeras je u Čakovcu, gdje je nazočio proslavi 23. obljetnice osnivanja stranke u Međimurju, rekao kako se HDZ "sigurno vraća".

Osnivanje saborskog kluba u kojemu su Jadranka Kosor i zastupnici Hrvatske građanske stranke, brat i sestra Nevenka Bečić i Željko Kerum, Karamarko nije želio komentirati, rekavši samo da "Kosor ima svoj put, a HDZ nastavlja borbu za bolji život ljudi u Hrvatskoj".

Uvjeren je u rast rejtinga stranke u Međimurju i u cijeloj zemlji. Pobjeda na izborima za EU parlament dala je stranci vjetar u leđa i sigurno je kako se HDZ vraća, naglasio je Karamarko.

Na traženje novinara da komentira rebalans proračuna rekao kako Vlada nema odgovor na gospodarska pitanja i kako jedini izlaz vide u daljnjoj poreznoj represiji.

Vlada nema rješenja, njezinim članovima možete postaviti svako pitanje osim što su učinili do sada, to pitanje ih jako razljuti, kazao je i ustvrdio da je 16 mjeseci koliko je SDP sa svojim partnerima na vlast "izgubljeno vrijeme za Hrvatsku".

U HDZ-u se javljaju nova, mlada i kvalitetna lica što je velika prednost stranke, istaknuo je i dodao kako očekuje puno u 3. izbornoj jedinci: „Građani su prepoznali kako HDZ ne daje lažna obećanja, a za predstojeće lokalne izbore će se stranka još bolje pripremiti, što će se vidjeti kada glasovi budu prebrojani“.

Karamarko je u čakovcu posjetio franjevački samostan te zapalio je svijeće i položio vijenac kod Spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima s područja Međimurja u središtu grada.

(Hina) xtjak yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙