FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: podrška pet stranaka HDZ-ovoj M. Mađerić

Autor: npav
ZAGREB, 18. travnja 2013. (Hina) - GO HDZ-a Grada Zagreba potpisao je danas koalicijski sporazum sa Zagorskom strankom, Zagorskom demokratskom strankom i Hrvatskom demokršćanskom strankom i tako, uz već potpisanu suradnju, ukupno pet stranaka podupire kandidatkinju za gradonačelnicu Margaretu Mađerić.

Po priopćenju, zagrebački HDZ, uz već potpisanu koaliciju s HSP-om dr. A. Starčević i Blokom umirovljenici zajedno, danas je potpisao koalicijski sporazum sa Zagorskom strankom, Zagorskom demokratskom strankom i Hrvatskom demokršćanskom strankom.

"Zajedništvom ovih koalicijskih partnera pridonosi se ujedinjavanju svih stranaka centra i desnog centra u Gradu Zagrebu uz slanje jasne poruke da SDP-ova vlast na čelu s Milanom Bandićem u proteklih 13 godina građanima nije omogućila ono što zaslužuju", tvrde u gradskom HDZ-u.

Pojašnjavaju da je ovaj sporazum dokaz da su svi koalicijski partneri prepoznali HDZ kao platformu s jasnim svjetonazorskim predznakom za pobjedu na lokalnim izborima 2013. u Gradu Zagrebu.

"Svi koalicijski partneri podržavaju Margaretu Mađerić kao svoga kandidata za gradonačelnicu Grada Zagreba i sve liste od Vijeća mjesnih odbora, Vijeća gradskih četvrti do liste za Gradsku skupštinu", stoji u priopćenju gradskog HDZ-a.

(Hina) xpp/xnpav ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙