FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Margareta Mađerić: Ulazim u drugi krug na lokalnim izborima

Autor: rkor
ZAGREB, 15. travnja 2013. (Hina) - Kandidatkinje HDZ-a za zagrebačku gradonačelnicu Margareta Mađerić ocijenila je danas da će lista HDZ-a na lokalnim izborima ostvariti izuzetno dobar rezultat, a osobno očekuje ulazak u drugi krug, ističući kako su jučerašnji izbori za hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu (EP) bili pouka svima koji "zaboravljaju pravu snagu HDZ-a".

Mađerić u priopćenju naglašava da je Zagreb na izborima za EP "pokazao pravo raspoloženje", izražavajući ponos što je lista s HDZ-om na čelu pobijedila u mnogim mjesnim odborima.

"Sigurna sam da će naša lista na predstojećim lokalnim izborima ostvariti izuzetno dobar rezultat, a osobno očekujem ulazak u drugi krug. Ovo je bila pouka svima onima koji zaboravljaju pravu snagu HDZ-a", ističe Mađerić naglašavajući da su izbori "jedina prava anketa".

"Lokalni izbori u Zagrebu će isto tako pokazati da građani žele promjene. Građani danas jedva preživljavaju, a glavni krivac takvog stanja upravo je SDP-ova loša politika koja već 13 godina vodi Zagreb u pravcu preskupe metropole koja se s europskim prijestolnicama može mjeriti samo u skupoći komunalnih usluga, dok u svemu drugome zaostaje", napominje Mađerić.

Smatra da Zagrebu sada treba promjena, nova snaga i novi program "koji će građanima vratiti dostojanstvo i dati im garanciju da će sutra bolje živjeti" poručujući da je program koji HDZ nudi Zagrepčanima "upravo sve to".

To je program koji će grad vratiti u službu građana, to je program kojem je na prvom mjestu dostojanstvo svakog čovjeka i svake obitelji u ovom gradu, ističe Mađerić dodajući da je glas za SDP i za Milana Bandića na lokalnim izborima "glas je za nastavak vožnje u krivom smjeru".

Ova Vlada pokazala je da ne zna rješavati probleme građana u vremenima teške krize, poručuje HDZ-ova kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu zaključujući da "Zagreb treba nove ljude, novu viziju, a to HDZ upravo nudi".

Na jučerašnjim izborima za zastupnike u Europskom parlamentu lista koalicije HDZ-HSP AS-BUZ osvojila šest mandata i u Zagrebu je osvojila 30,58 posto glasova, a lista koalicije SDP-HNS-HSU osvojila je pet mandata - u Zagrebu je osvojila 37,17 posto glasova.

(Hina) pp/xrkor yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙