FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ: Jadranka Kosor isključena iz stranke (duža)

Autor: tdel
ZAGREB, 18. travnja 2013. (Hina) - Predsjedništvo HDZ-a na današnjoj je sjednici jednoglasno odbilo priziv Jadranke Kosor na odluku Visokog suda časti kojom je isključena iz stranke, izjavila je novinarima nakon sjednice Predsjedništva glasnogovornica stranke Silvana Oruč Ivoš.

"Predsjedništvo je odbacilo priziv Jadranke Kosor na odluku Visokog suda časti kojim se ona bezuvjetno isključuje iz HDZ-a", rekla je Oruč Ivoš.

Peteročlano Vijeće Visokog suda časti HDZ-a 1. ožujka jednoglasno je odlučilo o bezuvjetnom isključenju Jadranke Kosor iz HDZ- jer je, kako je odluku obrazložio predsjednik Visokog suda časti Florijan Boras, javnim istupima dovodila u pitanje HDZ-ova tijela i ustrojstvo.

Predsjedništvo je odlučilo da će Jadranku Kosor u saborskom Odboru za obitelj, mlade i sport zamijeniti Darko Milinović, koji je taj odbor i prije vodio.

Silvana Oruč Ivoš izjavila je da je Predsjedništvo na današnjoj sjednici analiziralo rezultate izbora za Europski parlament te je izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima i pozvalo članstvo na mobilizaciju za predstojeće lokalne izbore.

Također, u Predsjedništvu stranke odlučio je kooptirati i predsjednika HDZ-ova Odbora za branitelje Željka Dilbera.

(Hina) xtdel yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙