FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 17. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici A3 kod motela Plitvice u smjeru istoka vozi se otežano. Također zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 164. kilometru kod čvora Okučani u smjeru istoka, vozi se otežano. Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju u cijeloj zemlji, a gužve i zastoji mogući su na dijelovima gdje su radovi. Zbog radova vozi se jednim trakom na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba u tunelima Javorova Kosa i Pod Vugleš te na vijaduktu Stara Sušica kao i u tunelu Rožman Brdo. Do četvrtka, 18. travnja u 18 sati zbog radova u Velikoj Dapčevici zatvorena je državna cesta D5 Virovitica-Grubišno Polje od raskrižja Virovitica jug do raskrižja za Veliki Grđevac i Ivanovo Selo. Obilazak za sva vozila je dionicom Virovitica-Suhopolje-Maslenjača-Ivanovo Selo-Grubišno Polje i obrnuto. Zbog radova, na križanju državnih cesta D27 i D1 u Gračacu vozi se naizmjence jednim trakom. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano i toplo. Uz povremeno umjerenu naoblaku, uglavnom u Hrvatskom zagorju, Međimurju i Podravini mala je mogućnost za kratkotrajan lokalni pljusak. Vjetar slab, na Jadranu slaba do umjerena bura, poslijepodne većinom umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 19 do 24 Celzijeva stupnja.

(Hina) xpp/xnkot ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙