FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bevanda: u EU parlamentu BiH dobiva nove prijatelje

Autor: zkre
MOSTAR, 14. travnja 2013. (Hina) - Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, koji je u nedjelju u Mostaru glasovao na hrvatskim izborima za Europski parlament, rekao je da će BiH i Hrvati u toj zemlji izborom novih zastupnika u EP-u dobiti prijatelje koji će raditi i u interesu Bosne i Hercegovine.

"Sama činjenica da će se izabrati zastupnici iz Hrvatske u Europski parlament govori o tome da će BiH imati još više prijatelja u Bruxellesu“, rekao je Bevanda koji je glasovao uz posebnu potvrdu jer se nije prethodno aktivno registrirao.

Dodao je da stanje u BiH nije dobro budući BiH ima više podupiratelja u Bruxellesu nego unutar domaćih političkih stranaka.

"Čini mi se da mi unutar Bruxellesa imamo više prijatelja, nego što to je to slučaj među nama samima koji ne rade u interesu građana, triju naroda niti države BiH“, dodao je Bevanda pojasnivši kako pri tome misli i na stalne opstrukcije europskog puta ove zemlje.

U Generalnom konzulatu u Mostaru u nedjelju je glasovalo više hrvatskih državljana s pravom glasa nego što je to bilo dan ranije kada je svoje pravo iskoristilo 350 birača pa se očekuje da ih do zatvaranja birališta glasuje oko 1.000.

(Hina) xzkre ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙