FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lorencin s Lasićem o suradnji u turizmu

Autor: zkre
MOSTAR, 9. travnja 2013. (Hina) - Hrvatski ministar turizma Darko Lorencin razgovarao je u utorak u Mostaru s premijerom Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Denisom Lasićem i pri tome istaknuo mogućnosti međusobnog prekograničnog povezivanja na turističkom planu, priopćeno je iz županijske vlade sa sjedištem u Mostaru.

"Potrebno je nastaviti s radom na prekograničnom povezivanju županija kroz različite projekte jer to u konačnici vodi k poboljšanju turističke ponude, a to nam je zajednički cilj", rekao je tom prigodom hrvatski ministar turizma kako ga citiraju iz vlade HNŽ-a.

On je premijer HNŽ-a Denisa Lasića izvijestio da ministarstvo turizma Hrvatske radi na donošenju različitih strategijskih dokumenata važnih za razvoj turizma.

Po priopćenju premijer Lasić je predstavio stanje u ovoj županiji te donošenje zakonskih rješenja koja imaju za cilj ubrzati gospodarski razvitak HNŽ-a. Pri tome je istaknuo da ova županija ima velike turističke potencijale napose zbog prirodnih i kulturnih bogatstva te zemljopisnih raznolikosti.

Ministar Lorencin je u utorak sudjelovao i na svečanom otvorenju Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru kao dio izaslanstva hrvatske vlade koje je predvodio premijer Zoran Milanović.

(Hina) xzkre ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙