FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri

Autor: nkot
ZAGREB, 12. travnja 2013. (Hina) - Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru, a magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od vijadukta Bukovo do tunel Tuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog poplava zatvorene su ceste: D36 Popovača-Sisak, ŽC Strmen-Slovinci, ŽC Krapje-Plesmo, ŽC Hrastelnica-Palanjek, ŽC Žažina-Mala Gorica, ŽC Košutarica-Mlaka, ŽC Gornji Kosinj-Bakovac, ŽC Donji Kosinj-Rudinka, LC u mjestu Smokrić, LC Kraljeva Velika-Trebež, LC Vinogradi Ludbreški-Sigečak i LC Stružec-Potok-LC (obilazak Donja Jelenska-Zapovec) i LC Vrtlinska- Donji Miklouš.

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila je obavezna zimska oprema na D42 u mjestu Poljanak.

Do 30. travnja u Zagrebu na Aleji Bologne od raskrižja s Alejom Seljačke bune do čvora Jarek, zbog radova na sanaciji klizišta zatvoren je kolnik u smjeru zapada (Zaprešića), vozi se dvosmjerno istočnim kolnikom.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙