FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar turizma Darko Lorencin u Šibeniku

Autor: jdev
ŠIBENIK, 27. ožujka 2013. (Hina) - Kombinacija javno-privatnog sektora može podignuti turizam u Šibensko-kninskoj županiji na još jednu stepenicu više, rekao je ministar turizma Darko Lorencin prilikom današnjeg radnog posjete toj županiji.

Lorencin se sastao s šibensko-kninskim županom Goranom Paukom, gradonačelnikom Šibenika Antom Županovićem te predstavnicima županijskog turističkog sektora.

Izrazio je zadovoljstvo susretima, ističući kako je jako važno da, zbog njezinog položaja u središtu Dalmacije, Šibensko-kninska županija bude turistički razvijena.

Na sastankom s predstavnicima županijskog turističkog sektora bilo je riječi o dobrim, ali i o lošim stranama šibensko-kninskog turizma, kazao je Lorencin, izrazivši zadovoljstvo načinom na koji županija turistički djeluje.

Ministra se osobito dojmilo hotelsko naselje Solaris pored Šibenika gdje je, kazao je, prisutna živost i vidljiva su ulaganja. Među iznimno dobre projekte Lorencin je uvrstio i projekt uređenja pozornice na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovil.

Istaknuo je kako kombinacija javno-privatnog sektora može podignuti turizam u Šibensko-kninskoj županiji na još jednu stepenicu više. To i jest cilj Ministarstva, istaknuo je ministar Lorencin, da potakne suradnju javnog i privatnog sektora.

Novinare je zanimalo mišljenje ministra o projektu golfa na Srđu, a Lorencin je ponovio stav, koji je već kazao medijima, kako je ta turistička investicija za Hrvatsku bitna te kako će ona otvoriti nova radna mjesta.

(Hina) xjdev yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙