FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi ministar turizma Lorencin posjetio Glavni ured HTZ-a

Autor: tmis
ZAGREB, 21. ožujka 2013. (Hina) - Novi ministar turizma Darko Lorencin danas je posjetio Glavni ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ), kojoj je po funkciji i predsjednik, i gdje se upoznao s dosadašnjim tijekom ovogodišnje promocije hrvatskog turizma naglasivši pritom važnost HTZ-a u promociji hrvatskog turizma kao i snažne suradnje Ministarstva i HTZ-a.

O toj su posjeti danas izvijestili iz Glavnog ureda HTZ-a, dok se iz Ministarstva turizma doznaje da će uz posjet HTZ-u prve aktivnosti ministra Lorencina biti i sastanak sa strukovnim udrugama te priprema koordinacije sezone.

Prilikom današnje posjete Glavnom uredu HTZ-a ministar je razgovarao s njegovom direktoricom Meri Matešić koja ga je uz ostalo izvijestila i o aktualnom stanju na tržištima kazavši da je prema informacijama o stanju prodaje na ključnim emitivnim tržištima situacija stabilna i pozitivna, ali i da stanje treba stalno pratiti i pravovremeno se prilagoditi promjenama.

Ministar Lorencin je, kako ističu iz Glavnog ureda HTZ-a, kazao da je spreman za izazove koji stoje pred njim, naglasivši da "moramo dati sve od sebe kako bi imali što bolje rezultate te unositi poboljšanja da budemo još bolji".

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙