FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija HDZ-a i ZDS-a u Krapinsko-zagorskoj županiji

Autor: skal
KRAPINA, 27. ožujka 2013. (Hina) - Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Krapinsko-zagorske županije i Zagorske demokratske stranke (ZDS), Žarko Tušek i Stanko Belina potpisali su danas u Zelenjaku kraj Klanjca sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore za Županijsku skupštinu i za župana Krapinsko-zagorske županije.

"Zadovoljan sam što je nakon nekoliko mjeseci razgovora, koji su se temeljno vodili o načinu kako da Zagorju ponudimo bolju budućnost, došlo do potpisivanja koalicijskog sporazuma HDZ-ZDS. Drago mi je što je dr. Stanko Belina, kao prepoznatljivo ime na zagorskoj političkoj sceni, prepoznao novi smjer i novu snagu koju nudimo zagorskoj politici", rekao je prilikom potpisivanja sporazuma predsjednik županijskog HDZ-a Žarko Tušek.

Tušek je dodao da je koalicija, koja izlazi zajednički na izbore u Krapinsko-zagorskoj županiji, simbioza političara novog vremena, ali i svih onih koji su dugogodišnjim radom za Zagorje zadužili ovaj kraj i koji će svojim znanje i iskustvom pomoći u okretanju negativnih trendova u županiji.

Kandidat koalicije za župana Žarko Tušek očekuje izbornu pobjedu, kao za izvršnu vlast, tako i pobjedu, odnosno osvajanje većine mandata u Županijskoj skupštini.

Zagorska demokratska stranka danas se pridružila bloku stranaka koje su već ranije potpisale sporazum o koaliciji. Uz HDZ i ZDS članovi koalicije su Zagorska stranka, Hrvatska stranka zelenih-Eko savez i Hrvatska stranka prava.

(Hina) xskal ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙