FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGŽ: koalicijski sporazum HDZ-a i HSS-a

Autor: dsil
RIJEKA , 25. ožujka 2013. (Hina) - HDZ i HSS potpisali su danas koalicijski sporazum za zajednički izlazak na lokalne izbore na razini Primorsko-goranske županije.

Tajnik Županijskog odbora HDZ-a Josip Rupčić rekao je na konferenciji za novinare da se danas uspostavljena suradnja temelji na dosadašnjemu zajedničkom djelovanju dviju stranaka u Županijskoj skupštini. Istaknuo je da je riječ o novoj snazi te dodao kako vjeruje da će koalicija na izborima ostvariti vrlo dobar rezultat.

Predsjednik Županijske organizacije HSS-a Ivo Zrilić rekao je kako je HSS ocijenio da je dosadašnja suradnja stranaka na županijskoj razini bila kvalitetna te da je treba nastaviti i u sljedećemu mandatu. Želja obiju stranka jest da se suradnja HDZ-a i HSS-a ostvari i na lokalnoj razini u što više gradova i općina na području županije, dodao je.

Istaknuo je da na lokalnim izborima građani Primorsko-goranske županije biraju jesu li za modernu županiju te je dodao da ta koalicija jamči punu zaposlenost i socijalnu osjetljivost.

Najavljeno je da će se sljedećeg tjedna potpisati koalicijski sporazum HDZ-a i HSS-a na riječkoj gradskoj razini. Također je rečeno da pregovori za koaliranje s HSLS-om na županijskoj razini još traju.

(Hina) xdsil yvkn

(Hina) xdsil

An unhandled error has occurred. Reload 🗙