FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčevića i u Ličko-senjskoj županiji

Autor: kprp
GOSPIĆ, 12. ožujka 2013. (Hina) - U Gospiću su, u nazočnosti predsjednice HSP-a dr. Ante Stračevića Ruže Tomašić i glavnog tajnika te stranke Pere Ćorića, predsjednik ličko-senjskoga Županijskog odbora HDZ-a Darko Milinović i koordinator HSP–a dr. Ante Starčevića za tu županiju Željko Nekić potpisali koalicijski sporazum za lokalne izbore.

"Koalicija je sklopljena s ciljem da okupimo sve političke snage desnog centra i da na sljedećim lokalnim izborima ostvarimo najbolje rezultate, ali to je jasna poruka da ćemo zajedno na sljedećim parlamentarnim izborima potući do nogu sadašnju vlast na čelu sa SDP-om koja ne zna voditi Hrvatsku", ocijenio je Milinović.

Ruža Tomašić iskazala je zadovoljstvo što u Lici svakim danom ima sve više pravaša dr. Ante Stračevića.

"Ovdje smo da zajedno s HDZ-om kao najjačom političkom opcijom u Ličko-senjskoj županiji činimo što je više moguće za hrvatski narod, da stvorimo uvjete i zadržimo mlade ljude na ovim prostorima", istaknula je.

Nakon potpisa sporazuma Ruža Tomašić sa suradnicima posjetila je u društvu domaćina Veliki Žitnik i položila vijenac na Spomen-dom dr. Ante Starčevića, Oca domovine.

(Hina) xkprp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙