FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINT: javni poziv za sufinanciranje projekata strukovnih udruga

Autor: tmis
ZAGREB, 12. ožujka 2013. (Hina) - Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za sufinanciranje projekata strukovnih, profesionalnih i drugih udruga koje djeluju u turizmu i ugostiteljstvu, za što je ove godine predviđeno 3 milijuna kuna, izvijestili su danas iz tog ministarstva.

Zainteresirane udruge na taj se poziv mogu javiti do 4. travnja i kandidirati projekte tematski vezane za stručno usavršavanje i kvalitetu ljudskih potencijala, 'zeleno poslovanje', klastersko povezivanje, unapređenje usluga i ponude, konkurentnost hrvatskog turističkog proizvoda, inovativnost u turizmu i druge.

Iz Ministarstva navode da je pritom prihvatljivo provođenje projekta u partnerstvu s drugim udrugama, prijavitelj po pojedinom projektu može tražiti najviše do 70 posto vrijednosti projekta, a potpore (bespovratne) dodjeljivat će se u iznosima od 50 tisuća do 600 tisuća kuna.

Cilj ovog javnog poziva je, kako ističu iz Ministarstva, jačanje djelovanja strukovnih udruga u provedbi politike razvoja turizma.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙