FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 13. ožujka

Autor: nbrc
ZAGREB, 13. ožujka 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 13. ožujka.

ZAGREB - Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira završnu informativnu radionicu o Poduzetničkom impulsu 2013. Kako je najavljeno, predstavnicima gospodarstvenika i regionalnih razvojnih agencija obratit će se ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras (11,00 sati, kino dvorana Ministarstva poduzetništva i obrta, Vukovarska 78).

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) bit će održana osnivačka skupština Udruženja davatelja poštanskih usluga. Potaknuti promjenama na tržištu poštanskih usluga, davatelji tih usluga započeli su s osnivanjem strukovnog udruženja kojim bi se osnažila pozicija poštanskih operatera, imajući u vidu da će primjedbe i prijedlozi upućeni nadležnim institucijama imati veću snagu budu li upućeni ispred udruženja nego pojedinačno od svake tvrtke (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Predstavnici Sindikata turizma i usluga Hrvatske održat će konferenciju za novinare u povodu 110 godina postojanja tog sindikata. Na konferenciji će biti riječi i o mjeri 'stalni sezonac', mogućnosti uvođenja tzv. vaučera, te o kolektivnim pregovorima koji su u tijeku u svim većim hotelskim tvrtkama (10,30 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙