FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 5. ožujka

Autor: dduk
ZAGREB, 4. ožujka 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 5. ožujka.

ZAGREB - Sporazum o suradnji na promociji mjera aktivne politike zapošljavanja prema poslodavcima između Hrvatske udruge poslodavaca i Ministarstva rada i mirovinskog sustava potpisat će resorni ministar Mirando Mrsić i glavni direktor HUP-a Davor Majetić. Nakon potpisivanja sporazuma održat će se konferencija za novinare (14,00 sati, sjedište HUP-a, Ulica Pavla Hatza 12).

BJELOVAR - Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak obići će proizvodni pogon tvrtke Kronospan CRO u Bjelovaru. Tvornica iverice Kronospan CRO d.o.o od 2005. godine dio je međunarodne grupacije Kronospan, vodećeg svjetskog proizvođača drvenih pločastih materijala koji diljem Europe ima četrdesetak tvornica i više od 13.000 zaposlenih. Izjave za medije predviđene su nakon obilaska proizvodnog pogona tvrtke u 15,45 sati, (Slavonska cesta 17, Bjelovar).

ZAGREB - Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić obići će radove na Glavnom kolodvoru Zagreb. Radovi na izmjeni signalno-sigurnosnih sustava odvijaju se od 1. do 11. ožujka, a za utorak ujutro predviđen je završetak građevinskog dijela radova i početak uključivanja pojedinih uređaja u ispitni rad. Ministar i članovi Uprave HŽ Infrastrukture razgledat će novi prometni ured, a potom i uređaje postavljene na kolodvoru (10,00 sati, predvorje postavnice, Branimirova bb).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙