FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mitt Romney prekida šutnju četiri mjeseca nakon poraza u utrci s Obamom

Autor: vrad
WASHINGTON, 1. ožujka 2013. (Hina/AFP) - Mitt Romney nije istupao u javnosti otkako ga je na predsjedničkim izobrima u studenome porazio Barack Obama, ali je u petak prekinuo šutnju kako bi kritizirao predsjednika u vezi s automatskim proračunskim rezovima koji u petak stupaju na snagu.

"Nitko ne može reći da je to uspjeh za predsjednika. On je mislio da se automatski rezovi neće uvesti a oni se uvode", rekao je u ekskluzivnom razgovoru za konzervativnu TV mrežu Fox News.

Ta je mreža u petak objavila dijelove razgovora koji će u nedjelju objaviti u cijelosti.

"Vidjeli smo predsjednika kako vodi predizbornu kampanju, održava skupove diljem zemlje, obilazi zemlju i kritizira republikance. Upire u njih prstom. No čemu to? To potiče republikance da se ukopaju, ujedine i napadnu. To je normalna reakcija".

Republikanac je potpuno nestao s ekrana nakon bolnog poraza, prigodno se pojavljivao na amaterskim fotografijama u trgovini, na benzinskoj crpi i u Disneylandu, objavljenim na Twitteru.

Romney je ipak pozvan na veliku godišnju konferenciju konzervativaca blizu Washingtona gdje će 15. ožujka održati govor.

(Hina) xvrad ydh

An unhandled error has occurred. Reload 🗙