FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 19. veljače

Autor: ikut
ZAGREB, 19. veljače 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 19. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Prva potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastat će se u utorak s potpredsjednikom vlade i ministrom vanjskih i europskih poslova Crne Gore Igorom Lukšićem. Nakon sastanka predviđeno je potpisivanje Ugovora između Republike Hrvatske i Crne Gore o suradnji u gospodarstvu i Ugovora o suradnji u turizmu te konferencija za medije. Potpisivanju će prisustvovati resorni ministri - ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak te ministar turizma Veljko Ostojić. (sastanak počinje u 11 sati, tiskovna konferencija u 11.45 sati, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Trg Nikole Šubića Zrinskog 7-8).

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja zasjedanje raspravom o konačnom prijedlogu izmjena Zakona o izborima zastupnika iz Republike Hrvatske u Europski parlament, koji je nužna zakonska pretpostavka za raspisivanje i održavanje neposrednih općih 'ad hoc' izbora za hrvatske članove u Europskom parlamentu (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije na svojoj 18. sjednici trebao bi raspravljati o prijedlogu poslovnika Odbora te stanju u medijima (13,30 sati, dvorana Janka Draškovića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Svečano otvorenje i puštanje u rad kateterizacijskog laboratorija Klinike za bolesti srca i krvnih žila u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Novi Laboratorij za intervencijsku kardiologiju otvorit će ministar zdravlja Rajko Ostojić s ciljem dugoročnog unaprjeđenja skrbi za oboljele od kardiovaskularnih bolesti (11 sati, dvorana Hugo Botteri Edukacijskog centra KBC Zagreb na Rebru, Kišpatićeva 12).

ZAGREB - Nastavlja se suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu i njegovoj nekadašnjoj stranci HDZ-u u slučaju Fimi medija. Po ranije utvrđenom rasporedu, na poziv obrane trebali bi svjedočiti bivši HDZ-ov ministar Božidar Kalmeta te Zvonko Biljecki, direktor i osnivač tvrtke Geofoto (9,30 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Projekt zagrebačke izložbe remek-djela pariškog Muzeja Picasso bit će predstavljen na konferenciji za novinare u Galeriji Klovićevi dvori. Najavljeno je sudjelovanje ministrice kulture Andree Zlatar Violić, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i ravnateljice Klovićevih dvora Marine Viculin. Uz detaljno predstavljanje projekta izložbe, novinari će biti upoznati i s partnerima izložbe s kojime će se javno potpisati ugovori (11 sati, Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne:Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙